Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
2 comentarii

Judecatorii Sectiei a VI-a, comerciala, a Tribunalului Bucuresti protesteaza fata de comunicatul ONRC


6 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Judecatorii Sectiei a VI a comerciala a Tribunalului Bucuresti sunt nemultumiti fata de comunicatul Oficiului National al Registrului Comertului privind masurile luate de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru deblocarea situatiei create de protestul judecatorilor.

In realitate, judecatorii au fost cei care au avut initiativa si au propus aceste masuri. Nu mai putin de 19 judecatori ai Sectiei a VI a comerciala s-au aflat joi, 1 octombrie 2009, in sedinte la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pana seara tarziu. De fapt au fost toti judecatorii Sectiei, inclusiv presedintele de Sectie, jud. Adina Cornea, mai putin judecatorii care au avut sedinta de judecata in data de 1 octombrie.

Jud. Madalina Afrasinie a declarat marti, 6 octombrie 2009, in exclusivitate pentru Juridice.ro: “Judecatorii Sectiei a VI a comerciala a Tribunalului Bucuresti protesteaza fata de comunicatul Oficiului National al Registrului Comertului care nu face altceva decat sa dezinformeze intrucat toate masurile luate la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti in data de 1 octombrie au fost luate ca urmare a dispozitiilor date de judecatori. Pe 1 octombrie, au fost 19 judecatori, aproape toata Sectia, inclusiv presedintele Sectiei. Nu s-au organizat deloc…”

Judecatoarea Madalina Afrasinie a precizat ca judecatorii nu au avut nici macar listele de sedinta afisate, ca au fost cate doi judecatori intr-o sala, fiecare cu dosarele lui. De asemenea, partile au fost lasate sa intre toate odata si nu organizat cum au propus judecatorii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică