Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Marc Jaeger si Valeriu M. Ciuca in vizita de lucru la Curtea de Apel Iasi
06.10.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Iasi: „La data de 15 octombrie 2009, orele 1530, în Sala de şedinţe civile, judecătorii Curţii de Apel Iaşi vor primi vizita de lucru a domnilor Marc JAEGER, preşedinte al Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene, şi Valeriu M. Ciucă, judecător  la această instanţă comunitară.

Evenimentul se înscrie în cadrul măsurilor de formare profesională continuă a judecătorilor, la nivel descentralizat.

Întâlnirea de lucru va constitui un real prilej de intensificare a relaţiilor profesionale dintre judecătorii români şi judecătorii comunitari, prin abordarea unor probleme de interpretare şi aplicare a dreptului comunitar.”

PREŞEDINTE AL CURŢII DE APEL IAŞI,

Judecător dr., Cristina Văleanu”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.