Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noi avocati colaboratori seniori la POPOVICI NITU & ASOCIATII


7 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

POPOVICI NITU & ASOCIATII a anuntat numirea Mihaelei Ion, a lui Adrian Nica si a lui Cristian Popescu in pozitia de avocati colaboratori seniori in cadrul firmei.

Mihaela Ion

Mihaela Ion

Mihaela Ion are o experienta semnificativa in litigii antitrust, practici neloiale, drepturile consumatorului, concentrari economice si ajutoare de stat. Ea asista totodata clientii in investigatiile declansate de autoritatea de concurenta, precum si in structurarea si implementarea programelor de conformare, asigurand in mod curent, ca avocat extern, programe de pregatire cu privire la toate aspectele relevante ale dreptului concurentei. De asemenea, Mihaela Ion asigura consultanta societatilor IT care activeaza pe piata produselor software si hardware.

Mihaela Ion s-a alaturat echipei Popovici Nitu & Asociatii ca avocat colaborator in anul 2006. Este licentiata in drept si membra a Baroului Bucuresti.

Adrian Nica

Adrian Nica

Aria de practica a lui Adrian Nica se concentreaza pe litigii si arbitraj, in special pe dispute in materie fiscala si vamala (TVA, impozitul pe profit, impozitul pe venitul nerezidentilor, redevente si repatrierea profitului). Adrian Nica se ocupa, de asemenea, de cazuri de insolventa si faliment, lichidare de active si cereri de restituire.

Adrian Nica s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2006. Este licentiat in drept si membru al Baroului Bucuresti.

Cristian Popescu

Cristian Popescu

Aria de specializare a lui Cristian Popescu acopera, in principal, probleme de drept societar, fuziuni si achizitii, precum si proprietate intelectuala.

Cristian Popescu s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2006.

Este licentiat in drept si membru al Baroului Bucuresti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică