Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Implinirea a 20 de ani de la infiintarea Tribunalului de Prima Instanta – Iasi, 16 octombrie 2009
09.10.2009 | JURIDICE.ro

Cu ocazia Zilelor Universităţii, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” va primi vizită a domnilor Marc Jaeger, Preşedintele Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene şi Valeriu Ciucă, judecător european.

Vineri, 16 octombrie, cu începere de la ora 10.00,  domnul Marc Jaeger va susţine conferinţa intitulată Împlinirea a 20 de ani de la Înfiinţarea Tribunalului de Primă Instanţă. Evenimentul va avea loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” în prezenţa profesorilor şi studenţilor în drept şi studii europene, membri din cadrul Curţii de Apel, Tribunalului şi Judecătoriei Iaşi.

Data de 25 septembrie 2009 marchează 20 de ani de la crearea, la Luxemburg, Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene sau, mai precis, de la intrarea în funcţie a primilor săi membri, care au depus jurământul în faţa Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene la 25 septembrie 1989.

Marc Jaeger este  preşedintele Tribunalului de Primă Instanţă din anul 2007.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.