Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Implinirea a 20 de ani de la infiintarea Tribunalului de Prima Instanta – Iasi, 16 octombrie 2009


9 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Cu ocazia Zilelor Universităţii, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” va primi vizită a domnilor Marc Jaeger, Preşedintele Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene şi Valeriu Ciucă, judecător european.

Vineri, 16 octombrie, cu începere de la ora 10.00,  domnul Marc Jaeger va susţine conferinţa intitulată Împlinirea a 20 de ani de la Înfiinţarea Tribunalului de Primă Instanţă. Evenimentul va avea loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” în prezenţa profesorilor şi studenţilor în drept şi studii europene, membri din cadrul Curţii de Apel, Tribunalului şi Judecătoriei Iaşi.

Data de 25 septembrie 2009 marchează 20 de ani de la crearea, la Luxemburg, Tribunalului de Primă Instanţă al Comunităţilor Europene sau, mai precis, de la intrarea în funcţie a primilor săi membri, care au depus jurământul în faţa Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene la 25 septembrie 1989.

Marc Jaeger este  preşedintele Tribunalului de Primă Instanţă din anul 2007.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii