Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Romano-Americana a gazduit in acest an reuniunea internationala a ECLA
11.10.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Universitatea Roman0-Americana din Bucuresti a gazduit vineri, 9 octombrie 2009, un eveniment juridic international de exceptie: sedinta anuala a Consiliului Director al Asociatiei Europene a Consilierilor juridici din societatile comerciale (European Company Lawyers Association).

ECLA este o organizatie compusa din reprezentantii a 22 de asociatii nationale ale consilierilor juridici din tarile europene, care reprezinta aproximativ 34.000 membri.

Anul acesta la intalnirea din Romania au participat reprezentantii asociatilor nationale ale consilierilor juridici din Belgia, Germania, Olanda, Italia, Irlanda, Norvegia, Polonia, Cehia, Croatia si Bulgaria. Romania a fost reprezentata de catre  Dan Stoica, presedintele asociatiei Forumul Consilierilor Juridici (eFCons).

Prof. univ. dr. Ovidiu Folcut, rectorul Universitatii Romano-Americane, a adresat un cuvant de bun venit participantilor.

Intalnirea a reprezentat o oportunitate pentru profesorii Facultatii de Drept a Universitatii Romano-Americane de a-i cunoaste pe reprezentantii organizatiilor nationale si de a discuta despre provocarile prezentului in cadrul profesiei consilierilor juridici la nivel european.

Pentru studenti manifestarea a constituit un prilej de a se informa in legatura cu specificul profesiei de consilier juridic in tarile europene.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate