Afacerile interne si justitia in procesul integrarii europene si globalizării – Bucuresti, 15-16 octombrie 2009


13 octombrie 2009 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” organizează în zilele de 15 şi 16 octombrie 2009, sesiunea ştiinţifică internaţională „Afaceri interne şi justiţia în procesul integrării europene şi globalizării”.

În cadrul celor patru secţiuni ale acesteia – Ştiinţe juridice, Ştiinţe poliţieneşti, Arhivistică  şi Ştiinţe inginereşti – vor fi prezentate peste 150 de lucrări de specialitate semnate de profesionişti  din domeniul poliţiei şi justiţiei, precum şi de prestigioşi profesori din mediul universitar românesc şi internaţional. Pe lângă un mare număr de participanţi români şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment ştiinţific specialişti din următoarele ţări europene: Anglia, Franţa, Grecia, Moldova, Macedonia şi Albania. Lucrările sesiunii se deschid joi, 15 octombrie 2009, ora 9.00, la sediul instituţiei organizatoare.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro