Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Bucuresti. Ziua usilor deschise


20 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Bucuresti: „ZIUA EUROPEANĂ A JUSTIŢIEI CIVILE „UŞI DESCHISE”, 23 octombrie 2009, între orele 1000 – 1300.

Aducem la cunoştinţa cetăţenilor interesaţi că, la data de 23 octombrie 2009, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Bucureşti organizează manifestarea anuală de tipul „uşilor deschise”.

Accesul în sediul Curţii de Apel Bucureşti, este posibil numai pe la intrarea principală, din Splaiul Independenţei, pe baza documentelor de identitate.

De asemenea, vizitatorii vor fi însoţiţi de persoane desemnate a face parte din grupul de organizatori.

Vă mulţumim pentru participare.

Judecător DANIEL GRĂDINARU

CONDUCĂTORUL BIROULUI DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

CURTEA DE APEL BUCUREŞTI”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii