Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Zilelor Europene ale Dezvoltarii – Stockholm, 22-24 octombrie 2009

21.10.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat MAE:  „Cea de-a patra ediţie a Zilelor Europene ale Dezvoltării (ZED), unul dintre cele mai însemnate evenimente pe agenda cooperării internaţionale pentru dezvoltare, se va desfăşura la Stockholm în perioada 22 – 24 octombrie. Evenimentul este organizat de Direcţia Generală Dezvoltare din cadrul Comisiei Europene, sub egida Preşedinţiei suedeze a Consiliului UE. Temele ZED din acest an sunt democratizarea, situaţia economică globală şi schimbările climatice.

Delegaţia României la ZED va fi condusă de Doru Costea, secretar de stat pentru afaceri globale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. La eveniment vor participa, totodată, reprezentanţi societăţii civile şi ai mass-media din România.

În marja evenimentului, şeful delegaţiei române va participa, la 21 octombrie 2009, la dineul informal al miniştrilor UE în domeniul dezvoltării. Pe agenda discuţiilor figurează progresul înregistrat în cadrul dialogului UE – SUA în domeniul politicii internaţionale de cooperare pentru dezvoltare.

Organizatorii intenţionează ca evenimentul să contribuie la creşterea vizibilităţii UE în domeniul asistenţei oficiale pentru dezvoltare (ODA) şi în acelaşi timp să ofere participanţilor oportunitatea de a-şi prezenta priorităţile, activităţile şi proiectele de succes dezvoltate în domeniul ODA, precum şi de a identifica noi posibilităţi de extindere a colaborării în domeniu.

Evenimentul va reuni toţi actorii din Europa din domeniul asistenţei pentru dezvoltare şi partenerii acestora. În acest an vor fi prezenţi aproximativ 5000 de participanţi şi peste 1500 de organizaţii din domeniul dezvoltării din peste 125 de ţări.

România va participa cu un stand naţional în „development village”, organizat de Ministerul Afacerilor Externe, în cadrul căruia vor fi prezentate expoziţia dedicată Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului şi o serie de proiecte de succes derulate în domeniul asistenţei oficiale pentru dezvoltare.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.