Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. Ziua usilor deschise


21 octombrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Ploiesti: „Vă aducem la cunoştinţă că la 23 octombrie 2009, începând cu orele 1030, la sediul Curţii de Apel Ploieşti, se organizează Ziua Europeană a Justiţiei Civile, eveniment care are drept scop restabilirea încrederii între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, beneficiarii acestuia şi societatea civilă.

Celebrată în fiecare an pe parcursul ultimei săptămâni a lunii octombrie în statele europene care doresc să participe la acest eveniment, Ziua Europeană a Justiţiei Civile are menirea de a apropia justiţia civilă de cetăţeni, reprezentând astfel o oportunitate pentru sistemele judiciare de a-şi face cunoscută activitatea, cu plusurile şi minusurile ei şi un bun prilej pentru cetăţenii Europei de a se informa asupra felului în care funcţionează organele judiciare şi a modului cum se desfăşoară procedurile judiciare.

Ziua Europeană a Justiţiei Civile reprezintă un eveniment destinat să permită cetăţenilor Europei să înţeleagă mai bine funcţionarea concretă a propriilor sisteme judiciare, avându-se în vedere în acest sens o acţiune de sensibilizare şi de informare destinată publicului larg cu privire la drepturile de fiecare zi, dar care ar putea fi utilă şi pentru practicienii justiţiei care vor avea ocazia să vină în întâmpinarea justiţiabililor.

Conducerea Curţii de Apel Ploieşti a decis să invite la sediul său un grup de 42 de elevi de la Liceul de Artă „Carmen Sylva”, precum şi un grup de studenţi de la Universitatea George Bariţiu Braşov – Centrul de Studii Ploieşti, interesaţi în cunoaşterea sistemului judiciar românesc, care să participe la acest eveniment, a cărui agendă v-o transmitem în ataşament.

Purtător de cuvânt,

Judecător Simona Petruţa Buzoianu”

Agenda evenimentului:

12,00-12,30 – MASĂ ROTUNDĂ CU TEMA

„DE-AŞ FI JUDECĂTOR”

Preşedintele instanţei – Judecător Valentina Gheorghe

Vicepreşedintele instanţei – Judecător Ana-Roxana Tudose

Grefier şef Secţie civilă – Cătălina Goicea-Alexe

Expert BIRP – Bugeac Roxana

Grefier documentarist – Liana Anton

Psiholog – Mihaela Irimia

12,30 DISCUŢII

ÎNMÂNAREA DIPLOMELOR DE PARTICIPARE

ŞI A GHIDURILOR DE ORIENTARE

Preşedintele instanţei – Judecător Valentina Gheorghe

Vicepreşedintele instanţei – Judecător Ana-Roxana Tudose

Grefier şef Secţie civilă – Cătălina Goicea-Alexe

Expert BIRP – Bugeac Roxana

Grefier documentarist – Liana Anton

Psiholog – Mihaela Irimia.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii