Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. Ziua usilor deschise
21.10.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Curtea de Apel Ploiesti: „Vă aducem la cunoştinţă că la 23 octombrie 2009, începând cu orele 1030, la sediul Curţii de Apel Ploieşti, se organizează Ziua Europeană a Justiţiei Civile, eveniment care are drept scop restabilirea încrederii între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, beneficiarii acestuia şi societatea civilă.

Celebrată în fiecare an pe parcursul ultimei săptămâni a lunii octombrie în statele europene care doresc să participe la acest eveniment, Ziua Europeană a Justiţiei Civile are menirea de a apropia justiţia civilă de cetăţeni, reprezentând astfel o oportunitate pentru sistemele judiciare de a-şi face cunoscută activitatea, cu plusurile şi minusurile ei şi un bun prilej pentru cetăţenii Europei de a se informa asupra felului în care funcţionează organele judiciare şi a modului cum se desfăşoară procedurile judiciare.

Ziua Europeană a Justiţiei Civile reprezintă un eveniment destinat să permită cetăţenilor Europei să înţeleagă mai bine funcţionarea concretă a propriilor sisteme judiciare, avându-se în vedere în acest sens o acţiune de sensibilizare şi de informare destinată publicului larg cu privire la drepturile de fiecare zi, dar care ar putea fi utilă şi pentru practicienii justiţiei care vor avea ocazia să vină în întâmpinarea justiţiabililor.

Conducerea Curţii de Apel Ploieşti a decis să invite la sediul său un grup de 42 de elevi de la Liceul de Artă „Carmen Sylva”, precum şi un grup de studenţi de la Universitatea George Bariţiu Braşov – Centrul de Studii Ploieşti, interesaţi în cunoaşterea sistemului judiciar românesc, care să participe la acest eveniment, a cărui agendă v-o transmitem în ataşament.

Purtător de cuvânt,

Judecător Simona Petruţa Buzoianu”

Agenda evenimentului:

12,00-12,30 – MASĂ ROTUNDĂ CU TEMA

„DE-AŞ FI JUDECĂTOR”

Preşedintele instanţei – Judecător Valentina Gheorghe

Vicepreşedintele instanţei – Judecător Ana-Roxana Tudose

Grefier şef Secţie civilă – Cătălina Goicea-Alexe

Expert BIRP – Bugeac Roxana

Grefier documentarist – Liana Anton

Psiholog – Mihaela Irimia

12,30 DISCUŢII

ÎNMÂNAREA DIPLOMELOR DE PARTICIPARE

ŞI A GHIDURILOR DE ORIENTARE

Preşedintele instanţei – Judecător Valentina Gheorghe

Vicepreşedintele instanţei – Judecător Ana-Roxana Tudose

Grefier şef Secţie civilă – Cătălina Goicea-Alexe

Expert BIRP – Bugeac Roxana

Grefier documentarist – Liana Anton

Psiholog – Mihaela Irimia.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti