Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Targu Mures. Ziua portilor deschise
26.10.2009 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Comunicat Curtea de Apel Targu Mures: „Cu ocazia “Zilei europene a justiţiei civile”, Curtea de Apel Târgu Mureş a organizat, azi 23 octombrie 2009, “Ziua porţilor deschise”, manifestare care a fost organizată la toate instanţele din raza de activitate a Curţii de Apel Târgu Mureş, pe toată durata programului de lucru.

Manifestarea a fost organizată în cadrul Proiectului pentru eficientizarea transparenţei actului de justiţie”, adoptat de Curtea de Apel Târgu Mureş în data de 04 iunie 2009 şi a avut ca scop “asigurarea transparenţei actului de justiţie”, prin stabilirea unei relaţii de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, magistraţii şi beneficiarii acestuia, justiţiabilii.

Prin organizarea acestor manifestări se doreşte a li se crea cetăţenilor o imagine reală asupra condiţiilor de muncă ale magistraţilor, asupra etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluţiionare, asupra dificultăţilor întâmpinate în procedura soluţionării unui dosar, şi alte aspecte care privesc activitatea justiţiei mureşene.

În cadrul manifestărilor a fost organizată şi “Adunarea generală a magistraţilor de la instanţele din raza de activitate a Curţii de Apel Târgu Mureş” în vederea dezbaterii problemelor privind practica neunitară a instanţelor de judecată, a motivelor care stau la baza deciziilor contradictorii şi a soluţiilor propuse în vederea înlăturării acestora. Au fost prezenţi la instanţele mureşene şi studenţii de la Facultatea de Drept a Universităţii Petru Maior cărora li s-au prezentat instanţele şi activitatea acestora, au participat la procesele care au avut stabilit ca termen de judecată ziua de astăzi şi au avut posibilitatea de a pune întrebări judecătorilor şi de a le vizita birourile unde aceştia işi desfăşoară activitatea.

Fotografiile de la aceste manifestări sunt postate alăturat.

BIROUL DE PRESĂ AL CURŢII DE APEL TÂRGU MUREŞ”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate