Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Completarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti. Noi atributii privind arhivarea electronica a dosarelor
02.11.2009 | JURIDICE.ro, SĂVESCU NIŢOIU ŞI ASOCIAŢII (SNSA)


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 732 din 28 octombrie 2009, a fost publicata Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1788/2009 pentru completarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.

Completarea vizeaza atributiile presedintilor de instante, ale primului grefier, respectiv grefier sef de la judecatorii, ale grefierul arhivar si registratorului, precum si ale personalului de specialitate informatica.

Astfel, se introduc in sarcina presedintilor de instant noi atributii privind organizarea activitatii de arhivare electronica a dosarelor la nivelul  instantei.

Se introduc, de asemenea, noi atributii privind supravegherea activitatii de arhivare electronica a dosarelor, in competenta primilor grefieri ai curtilor de apel, tribunalelor, tribunalelor specializate si grefierilor sefi de la judecatorii.

Noi atributii au si grefierul arhivar si registratorul, in sensul ca acestia trebuie sa realizeze arhivarea electronica a dosarelor.

Iar in ceea ce priveste personalul de specialitate informatica, acesta are obligatia sa asigure functionarea sistemului de arhivare electronica a dosarelor.

Pentru Juridice.ro, SĂVESCU NIŢOIU ŞI ASOCIAŢII (SNSA)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate