« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Completarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti. Noi atributii privind arhivarea electronica a dosarelor
02.11.2009 | JURIDICE.ro, SĂVESCU NIŢOIU ŞI ASOCIAŢII (SNSA)

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 732 din 28 octombrie 2009, a fost publicata Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1788/2009 pentru completarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.

Completarea vizeaza atributiile presedintilor de instante, ale primului grefier, respectiv grefier sef de la judecatorii, ale grefierul arhivar si registratorului, precum si ale personalului de specialitate informatica.

Astfel, se introduc in sarcina presedintilor de instant noi atributii privind organizarea activitatii de arhivare electronica a dosarelor la nivelul  instantei.

Se introduc, de asemenea, noi atributii privind supravegherea activitatii de arhivare electronica a dosarelor, in competenta primilor grefieri ai curtilor de apel, tribunalelor, tribunalelor specializate si grefierilor sefi de la judecatorii.

Noi atributii au si grefierul arhivar si registratorul, in sensul ca acestia trebuie sa realizeze arhivarea electronica a dosarelor.

Iar in ceea ce priveste personalul de specialitate informatica, acesta are obligatia sa asigure functionarea sistemului de arhivare electronica a dosarelor.

Pentru Juridice.ro, SĂVESCU NIŢOIU ŞI ASOCIAŢII (SNSA)

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Lege 9, Sistemul judiciar, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD