Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

STOICA SI ASOCIATII: 14 ani de la infiintare

04.11.2009 | JURIDICE.ro

Marti seara, la Hotelul Hilton din Bucuresti, casa de avocatura Stoica si Asociatii a sarbatorit implinirea a 14 ani de la infiintare. Partenerii fondatori, prof. univ. dr. Valeriu Stoica si av. Cristiana Stoica au dorit sa le fie aproape cei carora le apara interesele, respectiv clientii precum si prieteni, profesori, oameni politici, diplomati.

Prof. univ. dr. Valeriu Stoica a inmanat premiul de excelenta pentru intreaga cariera reputatului specialist in domeniul dreptului comercial Ion Bacanu. Premiul consta intr-o importanta suma de bani (10.000 EUR).

Ion Bacanu a multumit pentru diploma si banii primiti si considera acest premiu drept un “premiu de fidelitate fata de profesia de jurist”.

Doamna Cristiana Stoica a inmanat premiul pentru activitatea cultural-artistica tenorului liric, solist al Operei Nationale Bucuresti – Marius Manea, pentru sprijinirea viitoarelor sale proiecte artistice, dand citire scrisorii de recomandare transmisa de soprana Angela Gheorghiu.

Marius Manea a multumit fondatorilor, incantand  audienta cu doua arii.

Prof. univ. dr. Valeriu Stoica a prezentat apoi “artistii” sai, respectiv echipa Stoica si Asociatii.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership