Secţiuni » Arii de practică » Business » Piaţa de capital
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti

Statul a imprumutat EUR de pe piata interna cu dobanda de 5,25%


8 noiembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Finantelor Publice a anuntat pentru data de 6 noiembrie 2009 o licitatie pentru o emisiune de titluri de stat denominata in euro cu o maturitate de 3 ani, pentru piata de capital interna, in valoare de 400 milioane Euro.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice, interesul manifestat pentru acest instrument de catre institutiile financiare active in piata interna de capital a fost insemnat, totalul sumelor subscrise depasind de 3,5 ori volumul anuntat.

La finalul licitatiei, Ministerul Finantelor Publice a decis adjudecarea emisiunii la un nivel al dobanzii de 5,25%, corespunzator unui volum total de 793,8 mil. Euro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii