« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti
MOLOMAN LAZAR & ASOCIATII
 

Regimul proprietatii cuplurilor transnationale. Chestionar
10.11.2009 | Nora Drulea

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ne confruntam cu lacune de reglementare in procesele de divort si partaj. De nenumarate ori ne doream sa fie ceva in plus la vreun articol, ceva care sa-l salveze pe client sau sa il ajute. Ne uitam in „curtea” altor tari cum dispun de privilegii juridice, pe care si le-au adoptat in masura in care aveau nevoie de ele.

Azi, avem ocazia sa spunem  si noi ce ne lipseste si ce ne-am dori sa avem. Consortiul European de Evaluare (CEE) condus de GHK Consulting, desfasoara in prezent un ” Studiu de evaluare a Impactului asupra instrumentelor comunitare privind regimul proprietatii matrimoniale si proprietatii cuplurilor necasatorite  cu elemente transnationale”. Studiul, care se bucura de sustinerea Baroului Bucuresti (contact: dna. Valentina Dumitrache) priveste urmatoarele tipuri de cupluri:  (i) cupluri casatorite, (ii) parteneriate inregistrate si (iii) uniuni de facto (concubinaj).

Colectarea de informatii se face prin intermediul chestionarului anexat, pe care va invitam sa il transmiteti doamnei madeleine.vazquez@ghkint.com pana la data de 25 noiembrie 2009.

Pentru suport cu privire la traducere si orice chestiune legata de aceasta materie: nora.drulea@dreptulfamiliei.ro.

>> Chestionar

 
Secţiuni: Dreptul familiei | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD