Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Modificarea Regulamentului european privind statisticile comunitare referitoare la societatea informationala
12.11.2009 | Razvan LUNGU

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 286 din 31 octombrie 2009, a fost publicat Regulamentul (CE) nr. 1006/2009 al Parlamentului European si al Consiliului, din 16 septembrie 2009, de modificare a Regulamentului (CE) nr. 808/2004 privind statisticile comunitare referitoare la societatea informationala.

Transmiterea anuala de statistici referitoare la societatea informationala, astfel cum este prevazuta in regulamentul (CE) nr. 8088/2004 este limitata la cel mult cinci ani de referinta de la data intrarii in vigoare a regulamentului respective si va lua sfarsit in 2009.

Modificarea Regulamentului (CE) nr. 808/2004 tine seama de Regulamentul (CE) nr. 223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 11 martie 2009 privind statisticile europene.

Principalele modificari aduse Regulamentului (CE) nr. 808/2004 se refera la:
– statisticile care vor fi elaborate;
– prelucrarea, transmiterea si diseminarea datelor;
– in ceea ce priveste tratamentul si diseminarea de date confidentiale, precum si in ce priveste  calitatea datelor transmise de state se vor aplica dispozitiile Regulamentul (CE) nr. 223/2009.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti