Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. Stadiu dosar lotul Penescu
12.11.2009 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Comunicat Tribunalul Prahova: „Tribunalul Prahova, Secţia Penală, a dispus acordarea unui nou termen de judecată la data de 10 decembrie 2009 în dosarul penal nr. 4285/105/2009 strămutat de la Tribunalul Arges, în care Penescu Gheorghe Cornel, Făcăleaţă Liviu Ilie, Gheorghe Constantin, Savaniu Marcel, Corpodean Sorin (şi alţii) au fost trimisi  în judecată pentru săvârşirea unor infractiuni de coruptie.

La termenul de astăzi au fost puse în discuţie cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Făcăleaţă Liviu Ilie, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara formulată de Gheorghe Constantin, cererea de ridicare a controlului judiciar depusă de Savaniu Marcel şi cererea de modificare a controlului judiciar formulată de Corpodean Sorin, potrivit art.1603 Cod procedură penală.

Completul de judecată învestit cu judecarea cauzei a dispus amânarea pronunţării asupra cererilor menţionate la data de 17 noiembrie 2009.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Prahova”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate