Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. CSM l-a suspendat pe judecatorul arestat pentru luare de mita. Propunerea Tribunalului Prahova de delegare in functia de conducere

12.11.2009 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Comunicat Tribunalul Prahova: „Preşedintele Tribunalului Prahova a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea privind delegarea în funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale din cadrul acestei instanţe a doamnei judecător Alina Cristina Savu, pentru o perioadă de trei luni, perioadă pentru care judecătorul propus şi-a exprimat acordul să îndeplinească atribuţiile specifice funcţiei indicate.

Doamna judecător Alina Cristina Savu este absolventă a Institutului Naţional al Magistraturii, promoţia 2003, funcţionând în cadrul Tribunalului Prahova din data de 1.12.2008, ca urmare a promovării de la Judecătoria Ploieşti unde şi-a desfăşurat anterior activitatea.

Funcţia de Preşedinte al Secţiei Penale a fost ocupată de domnul Dumitru Rebegea care, prin Hotărârea nr.972/12.11.2009 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, a fost suspendat atât din respectiva funcţie de conducere, cât şi din funcţia de judecător, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, începând cu data de 5.11.2009.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Prahova”

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate