JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Crin Antonescu despre raspunsul lui Virgil Andreies
16.11.2009 | JURIDICE.ro


Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat vineri, 13 noiembrie 2009, la Suceava ref. raspunsul presedintelui CSM, Virgil Andreies, la scrisoarea trimisa marti, 10 noiembrie 2009: „CSM a raspuns ca puterea judecatoreasca nu se amesteca in conflictul politic, ceea ce e un pic pe langa intrebare.

Nici nu am solicitat cumva – asa cum si Ponta se preface a crede – CSM-ului sa se implice in vreo lupta politica. Nu! Pur si simplu, CCR putand fi sesizata in acest caz doar de anumite institutii: presedintele Senatului, al Camerei, presedintele Romaniei, CSM, adica neputand sa o sesizez eu, ca senator sau ca presedinte de partid, am dorit totusi – vazand ca presedintele Senatului nu doreste sa sesizeze CCR, Roberta Anastase, nici domnia sa nu doreste sa sesizeze CCR, presedinte nu a sesizat CCR – atunci mie nu mi-a ramas, dorind sa aflu in acest conflict care nu se mai termina (…) sa avem toti verdictul singurei instante abilitate sa se propunte pe aceste chestiuni: Curtea.

Ramanea o singura institutie care o putea sesiza – CSM-ul – si de aceea m-am adresat CSM, nicidecum ca sa dea verdictul, cum crede Basescu, nicidecum ca sa implic CSM intr-o lupta politica, asa cum se preface a crede Ponta, ca sa evite raspunsul la intrebarea de ce Geoana sau Anastase n-au sesizat CCR.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate