Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decontare chirie procuror-inspector. Probleme
16.11.2009 | JURIDICE.ro


Plenul CSM a decis joi, 12 noiembrie 2009, respingerea cererii formulate de Gheorghe Stan, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in prezent inspector la Inspectia Judiciara a CSM, privind decontarea chiriei.

Virgil Andreies a spus ca “suntem sesizati cu o situatie oarecum bizara. Domnul procuror cata vreme era procuror la Bucuresti avea dreptul sa-si deconteze chiria. A fost numit inspector la CSM, dansul nu mai beneficiaza.”

Dan Lupascu a propus initierea de demersuri la Parlament pentru modificarea textului art. III alin. (2), cu ocazia dezbaterilor asupra proiectului de lege pentru aprobarea O.U.G nr. 59/2009, iar, in secundar, sesizarea Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti cu propunerea de modificare a O.U.G nr. 59/2009, in sensul ca, pe perioada mandatului, inspectorii judiciari isi pastreaza toate drepturile care decurg din calitatea de judecator sau procuror.

Dan Lupascu a adaugat “desigur are dreptate, legea e proasta.”

Membrii prezenti: Virgil Andreies, Lidia Barbulescu, Bogdan Licu, Florica Bejinaru, Gheorghe Buta, Liviu Dascalescu, Costel Dragut, Gheorghe Groza, Gratiana Isac, Laura Codruta Kovesi, Dan Lupascu, Anton Pandrea, Alexandrina Radulescu, Simina Tansescu, Irina Zlatescu. Din partea MJLC a fost prezent secretarul de stat Gabriel Tanasescu.

Pentru Juridice.ro, Alina Matei

A se vedea si Selectie inspectori CSM – 8 octombrie 2009. Interviurile pe larg

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate