Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Noi avocati colaboratori seniori la Duncea, Stefanescu & Asociatii
17.11.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

MAZARS ROMANIA

Duncea, Stefanescu & Asociatii, firma de avocatura corespondenta societatii Mazars in Romania (prezenta in peste 50 de tari si reunind peste 10.500 specialisti) si membra a aliantei europene de firme de avocatura Marccus Partners (reunind, sub acelasi brand, societati de avocatura din Franta, Germania, Spania, Italia, Olanda, Rusia si Romania) anunta numirea Anamariei Ionitoaei, a lui Marius Dumitru si a Denisei Oprea in pozitia de avocati colaboratori seniori.

Ionitoaei Anamaria

Anamaria Ionitoaei

Anamaria Ionitoaei a dobandit o experienta semnificativa in litigii si arbitraj in domenii precum: dreptul muncii, dreptul comercial si societar, contracte FIDIC, drept fiscal, insolventa, proceduri de executare silita.

Totodata ea asista clientii in diverse proiecte comerciale si societare, negociere de contracte, inclusiv analize Due Diligence si asistenta in cadrul tranzactiilor de achizitie.

Anamaria s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2006. Este licentiata in drept si membra al Baroului Bucuresti.

Marius Dumitru

Marius Dumitru

Aria de competenta a lui Marius Dumitru se concentreaza pe dreptul comercial si societar, in special pe operatiuni de restructurare a activitatii societatilor comerciale cat si pe operatiuni de divizare si fuziune ale acestora.

El se ocupa, de asemenea, de cazuri de insolventa, lichidari de active si asistenta in proceduri de executare silita.

Marius s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2006. Este licentiat in drept si membru al Baroului Bucuresti.

Denisa Oprea

Denisa Oprea

Aria de competenta a Denisei Oprea se concentreaza pe dreptul comercial si bancar, in special pe operatiuni de restructurare a activitatii institutiilor bancare si a celor financiar – nebancare, precum si pe reglementarea contractuala a operatiunilor de creditare si de leasing, inclusiv a garantiilor asociate acestora.

Totodata ea asista clientii in cadrul procedurilor de achizitii, inclusiv analize Due Diligence, negociere si concepere de contracte in diverse domenii,  tranzactii imobiliare.

Denisa s-a alaturat firmei ca avocat colaborator in anul 2007. Este licentiata in drept, cu master in dreptul afacerilor, si membra a Baroului Bucuresti.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.