Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. Cereri respinse ref. lot Penescu
19.11.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Tribunalul Prahova: „Prin încheierea pronunţată de Tribunalul Prahova, Secţia Penală, la data de 17 noiembrie 2009 s-a dispus respingerea cererii de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Făcăleaţă Liviu Ilie, ca neîntemeiată, a cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara formulată de Gheorghe Constantin, ca fiind neîntemeiată, a cererii de modificare sau de ridicare a controlului judiciar depusă de Savaniu Marcel, precum şi cererea de modificare sau de ridicare a controlului judiciar formulată de Corpodean Sorin, potrivit art.1603 Cod procedură penală, ambele ca neîntemeiate.

De asemenea, a fost respinsă cererea depusă de Corpodean Sorin privind  înlocuirea obligaţiei de a nu părăsi localitatea cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, ca inadmisibilă.

Soluţia dată asupra cererilor identificate anterior poate atacată cu recurs de inculpaţii ce le-au formulat  în termen de 24 de ore la Curtea de Apel Ploieşti.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate