Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Chestionar CSM pentru asociatiile profesionale ale magistratilor si ONG-uri ref. colectare date necesare Raportului de tara 2009


19 noiembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

CSM a dat publicitatii un anunt privind invitaţia adresată asociaţiilor profesionale ale magistraţilor şi celorlalte organizaţii non-guvernamentale implicate în procesul de reformă a sistemului judiciar, de a completa chestionarul pentru colectarea unor date necesare la redactarea Raportului privind statrea justiţiei în anul 2009.

Chestionarul cuprinde urmatoarele intrebari:

1. Care consideraţi că au fost principalii factori cu influenţă negativă cu privire la respectarea principiului independenţei justiţiei în cursul anului 2009?

2. Care consideraţi că au fost principalele progrese înregistrate în anul 2009 în ceea ce priveşte modul de organizare şi administrare a sistemului judiciar, precum şi  funcţionarea justiţiei ca serviciu public?

3. În ce domenii consideraţi că s-au manifestat principalele vulnerabilităţi ale sistemului judiciar în cursul anului 2009?

4. În ce modalitate consideraţi că ar putea colabora sistemul judiciar cu societatea civilă în vederea îmbunătăţirii calităţii funcţionării acestuia, precum şi a creşterii gradului de încredere al cetăţenilor în justiţie?

5. Care consideraţi că au fost principalii factori cu influenţă negativă cu privire la respectarea principiului independenţei justiţiei în cursul anului 2009

6. Precizaţi 3 măsuri prin care, în opinia dumneavoastră, s-ar stimula o creştere cât mai rapidă a calităţii actului de justiţie?

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii