Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Consumer Protection: General Product Safety under the Reach Regulatory Framework – Luxemburg, 4-5 februarie 2010
20.11.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul European de Administratie Publica din Luxemburg (EIPA) adreseaza judecatorilor si procurorilor romani invitatia de a participa la seminarul cu tema ” Consumer Protection: General Product Safety under the Reach Regulatory Framework, seminar ce se va desfasura in perioada 4-5 februarie 2010, la sediul Comisiei Europene, Luxembrug, cladirea Jean Monnet, Camera M3.

Seminarul este destinat organizatiilor de comert, reprezentantilor legali, avocati ai consumatorilor, inaltilor functionari din cadrul guvernelor si altor persoane interesate.

Lucrarile seminarului se vor desfasura in limba engleza, nefiind asigurata traducerea.

Fiecare participant trebuie sa achite in avans o taxa de participare in cuantum de 740 euro, in cazul inregistrarilor primite inainte de data de 11.01.2010, sau o taxa de 790 euro pentru inregistrarile primite dupa aceasta data. Aceasta taxa include documentatia seminarului, doua pranzuri, o cina si pauzele de cafea. De asemenea, participantii trebuie sa suporte costurile legate de cazare si transport.

Inregistrarea participarii se va face online, direct pe site-ul Institutului European de Administratie Publica din Luxemburg www.eipa.eu, de asemenea, prin accesarea site-ului www.eipa.eu pot fi obtinute mai multe informatii legate de acest seminar.

Persoana de contact din partea INM pentru acest seminar este d-na Diana Georgiana CARPEN, expert INM, tel. 021/ 407. 62. 48, georgiana.ionescu@inm-lex.ro.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.