Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Seminar in materia brevetelor de inventie – Haga, 28-29 ianuarie 2010
24.11.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 28-29 ianuarie 2010, Oficiul European de Brevete organizează la Haga (Olanda) un seminar cu participare internaţională în materia brevetelor de invenţie destinat judecătorilor specializaţi în această materie de la nivelul tribunalelor, curţilor de apel şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Seminarul se va desfăşura în limba engleză, cu posibilitatea asigurării traducerii simultane în limba franceză iar cheltuielile aferente participării sunt suportate de organizatori (costurile aferente cazării vor fi achitate direct de organizatori la hotel iar cheltuielile de transport internaţional vor fi rambursate, în sistem decont ulterior, pe baza formularului completat de participanţi, însoţit de tichetul de îmbarcare). Formalităţile de rezervare a hotelului şi a transportului internaţional sunt în sarcina participanţilor.

Având în vedere că numărul de locuri alocat judecătorilor români la acest seminar este limitat (numărul exact de locuri urmând a fi comunicat de organizatori), o selecţie preliminară va fi realizată la nivelul INM, pe baza următoarelor criterii:
– specializarea judecătorilor în soluţionarea tipului de cauze care face obiectul seminarului;
– cunoaşterea limbii engleze  sau franceze;
– neparticiparea la acţiuni internaţionale similare organizate în domeniul dreptului proprietăţii intelectuale.

În acest context, magistraţii interesaţi sunt rugaţi să transmită până la data de 2 decembrie a.c. un CV şi alte documente relevante din care să rezulte îndeplinirea condiţiilor menţionate mai sus, în atenţia dnei expert Nadia-Simona ŢĂRAN (tel. 021/40.76.264, fax 021/40.76.267, e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro).

Menţionăm că potrivit uzanţelor Oficiului European de Brevete este necesară o înregistrare oficială a participanţilor la Oficiu. Astfel, magistraţii selectaţi urmează să completeze un formular on-line, postat pe pagina web a OEB care poate fi accesat urmând link-ul http://www.epo.org/about-us/office/academy/programme-areas/jurisdiction.html

Termenul-limită pentru înregistrarea participării la Oficiu este 11 decembrie 2009.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.