« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

BULBOACA & ASOCIATII. Seminar ref. dreptul concurentei
24.11.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Bulboacă & Asociaţii SCA a organizat vineri 20 noiembrie 2009 la Hotel Athénée Palace Hilton Bucureşti seminarul cu privire la aspecte practice de dreptul concurenţei la care au participat numeroşi reprezentanţi ai unor companii multinaţionale prezente în România, precum şi companii regionale.

Acest seminar a fost susţinut de către Valentin Berea, coordonatorul practicii de concurenţă din cadrul firmei noastre şi de către domnul Louis Van Lennep, specialist în aspecte de dreptul concurenţei, cu o vasta experienţă în acest domeniu la nivel comunitar (domnul Louis Van Lennep a coordonat o perioadă îndelungată de timp practica de dreptul concurenţei la nivelul Europei Centrale şi de Est în cadrul unei firme internaţionale de avocatură din categoria Magic Circle).

Invitaţii au apreciat utilitatea practică a seminarului şi modalitatea sugestivă de prezentare, subiectele tratate dovedindu-se de real interes„, a declarat Valentin Berea, Partner al Bulboacă & Asociaţii SCA.

La acest seminar au participat numeroşi reprezentanţi ai unor companii internaţionale cu investiţii majore în România din varii sectoare economice.

Seminarul a fost interactiv, participanţii adresând întrebări legate de situaţii concrete cu care se confruntă în practică.

***

În prezent, Bulboacă & Asociaţii asistă Statul Roman cu privire la acordarea de asistenţă juridică aferentă tranzacţiei emisiunii de euroobligaţiuni. Emisiunea de euroobligaţiuni pe care Ministerul Finanţelor Publice intenţionează să o lanseze are o valoare indicativă cuprinsă între 500 milioane euro şi 1,5 miliarde euro.

Ediţiile din acest an ale celor mai prestigioase anuare europene ale firmelor de avocatură includ Bulboacă & Asociaţii între jucătorii de top pe piaţa românească a avocaturii de business. Astfel, publicaţii precum International Financial Law Review (IFLR 1000), Chambers & Partners Global, Chambers & Partners Europe sau The Legal 500 includ Bulboacă & Asociaţii printre cele mai importante firme de avocatură din România în ceea ce priveşte domeniile corporate /fuziuni şi achiziţii, project finance, domeniul bancar şi piaţă de capital, concurenţă. De asemenea, avocaţii  Bulboacă & Asociaţii sunt clasaţi de publicaţiile respective printre cei mai buni practicieni în domeniile analizate.

 
Secţiuni: Concurență, Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD