Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Kraft Foods prefera DLA Piper
24.11.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust

În urma unui proces de selecţie extrem de riguros, DLA Piper anunţă alegerea sa drept furnizorul de servicii juridice preferat de Kraft Foods, a doua mare companie din lume din domeniul produselor alimentare. Începând cu 1 ianuarie 2010, DLA Piper va gestiona cerinţele zilnice ale unităţilor Kraft Foods, acest acord nefiind unul exclusivist.

DLA Piper, care are o prezenţă puternică în Asia, Europa, Statele Unite ale Americii şi Orientul Mijlociu, a demonstrat că are experienţa şi resursele necesare pentru a furniza servicii juridice de neegalat la nivel multijurisdicţional într-o gamă largă de arii de practică cum ar fi dreptul comercial, dreptul corporativ, dreptul muncii, legislaţia alimentară, sectorul publicitar, litigii, imobiliare,  tehnologie şi comunicaţii.

„Dat fiind climatul economic actual, suntem conştienţi de nevoia clienţilor noştri de a deţine controlul costurilor înregistrate la nivel internaţional, iar serviciile juridice nu sunt o excepţie. Acoperirea globală şi gama largă de servicii pe care le oferim ne oferă posibilitatea de a exploata eficienţa operaţională şi a crea raportul ideal între investiţii şi calitate în folosul clienţilor noştri”, a declarat Robert Bishop, partener în cadrul DLA Piper şi Client Relationship Partner pentru Kraft Foods.

Gerhard Pleuhs, Senior Vice President şi Deputy General Counsel al Kraft Foods a adăugat: „Obiectivul final al acestui proces de selecţie a fost de a scădea costurile legate de serviciile juridice contractate pentru activitatea zilnică, fără însă a periclita calitatea serviciilor primite. Prin optimizarea relaţiei existente cu DLA Piper şi crearea unui parteneriat internaţional vom obţine rezultatele dorite”.

Marian Dinu, Country Managing Partner al DLA Piper: „Sperăm  într-o cooperare fructuoasă şi în România, Kraft Foods fiind unul dintre jucătorii importanţi din piaţa produselor de larg consum. Abordarea noastră comprehensivă a problemelor de drept al afacerilor, cu expertiză semnificativă în toate ariile de practică importante, ne ajută să răspundem eficient tuturor nevoilor Kraft Foods, de la fuziuni şi achiziţii la dreptul concurenţei, dreptul muncii şi litigii”.

***

  1. Kraft Foods are centre de operaţiuni în 70 de ţări iar produsele sale sunt comercializate în peste 150 de pieţe din întreaga lume.
  2. DLA Piper a deschis biroul din Bucureşti în noiembrie 2008 şi este alcătuit dintr-o echipă de 20 de avocaţi.
  3. DLA Piper este o organizaţie internaţională cu peste 3500 de avocaţi în 67 de birouri din 29 de ţări. Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, avocaţii noştri pot oferi consultanţă într-o gamă largă de probleme juridice pentru clienţi locali, regionali sau internaţionali.
  4. DLA Piper este cel mai mare furnizor de servicii juridice potrivit publicaţiei Legal Business Global 100 2009.
  5. Pentru a afla mai multe informaţii despre DLA Piper şi serviciile sale accesaţi www.dlapiper.com.
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti