Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Dolj. Stagii de pregatire pentru studenti la societati de avocatura si cabinete de avocati


25 noiembrie 2009 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Baroul Dolj:  „Avocaţii titulari ai cabinetelor de avocat şi avocaţii asociaţi în societăţile civile profesionale de avocaţi din cadrul Baroului Dolj care sunt interesaţi să participe la programul de practică pentru studenţii  Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii din Craiova, studii universitare de licenţă şi de masterat, sunt rugaţi să înscrie cabinetele respectiv societăţile civile profesionale de avocaţi pe lista deschisă în acest sens la secretariatul Baroului Dolj, cu indicarea numărului de locuri disponibile pentru studenţii participanţi.

Programul de practică se bazează pe dispoziţiile Convenţiei-cadru privind efectuarea stagiului de practică de specialitate în cadrul programelor de studii universitare de licenţă şi de masterat, încheiată de Baroul Dolj şi Centrul Teritorial Craiova al INPPA cu Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii din Craiova în luna martie a anului 2009.

Prof. univ. dr.

avocat Ion Turculeanu

Decanul Baroului Dolj”

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro