« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

VASS Lawyers la primul bilant
27.11.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

VASS Lawyers sărbătoreşte un an de activitate în piaţa de avocatură din România. Obiectivele manageriale propuse la înfiinţare au fost îndeplinite în mare măsură, iar portofoliul consolidat de clienţi, cât şi partenerii firmei se bucură de cel mai important atu: o echipă de profesionişti, motivaţi de integritate şi susţinuţi de competenţă.

Primul an de activitate a fost marcat de tendinţele economice de reorientare a investiţiilor în special către sectorul achiziţiilor publice, piaţa comunitară oferind oportunităţi unice, în contextul crizei financiare. Parteneriatele profesionale încheiate de VASS Lawyers cu firme de specialitate din Austria, Franţa, Italia sau Turcia au facilitat accesul clienţilor pe piaţa internă, dar şi internaţională.

A fost un an dificil, plin de provocări, de momente de cumpănă. Nici un drum pornit de la început nu poate fi uşor, iar contextul economic extern, dar mai ales din România nu a scutit firma noastră de greutăţile inerente. Cred că cea mai importantă realizare după un an de activitate este echipa de profesionişti cu care clienţii noştri se simt în siguranţă să meargă înainte”, a arătat Iulia Vass, managing partner VASS Lawyers.

VASS Lawyers a acordat servicii de consultanţă şi reprezentare juridică cu precădere în domeniile achiziţii publice, contracte comerciale, relaţii de muncă şi societăţi comerciale. Ponderea serviciilor în domeniul achiziţiilor publice rămâne majoritară, cu o cotă de 75% din totalul serviciilor prestate. Prin urmare, valoarea totală a  proiectelor de achiziţii publice asistate de VASS Lawyers în 2009 depăşeşte 100 milioane de EURO.

În ceea ce priveşte autorităţile contractante, VASS Lawyers a acordat consultanţă cu privire la pregătirea unor documentaţii de atribuire complexe şi derularea procedurilor de atribuire aferente, iar operatorii economici au beneficiat de expertiza dobândită în sectorul public pentru adaptarea ofertelor depuse la cerinţele documentaţiilor de atribuire. Firma noastră a reprezentat cu succes clienţi care au contestat diferite proceduri de achiziţii publice în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor sau a instanţelor judecătoreşti competente.

Reputaţia deosebită pe piaţa internă a fost confirmată şi pe plan internaţional. În mai 2009, revista Corporate International, lider pe piaţa informaţiilor business din Marea Britanie şi Europa, a ales firma de avocatură VASS Lawyers ca reprezentant al României pe linia asistenţei juridice în domeniul achiziţiilor publice, alături de cele mai renumite firme de avocatură din lume din acest domeniu.

Stagiile de practică organizate în iulie – august au conferit echipei de atunci o atitudine proactivă, un fler şi o ambiţie de a rezolva speţe importante pe care numai tinerii profesionisti le pot insufla. Dezvoltarea echipei de avocaţi VASS Lawyers a fost doar confirmarea firească a acestei strategii bine gândite.

„Le mulţumesc partenerilor de afaceri pentru încredere şi profesionalism şi, în acelaşi timp, le mulţumesc colegilor mei pentru că au înţeles spiritul acestei echipe şi l-au consolidat cu propriile lor principii şi atitudini. Cred cu tărie că succesul unei strategii de afaceri nu rezidă atât în valori numerice, cât mai ales în valori profesionale, umane”, a adăugat Iulia Vass.

VASS Lawyers oferă servicii juridice in domenii precum achiziţii publice, societăţi comerciale, relaţii de muncă, concurenţă, tranzacţii imobiliare, contracte comerciale, imigrare sau dobândirea cetăţeniei. Firma îşi informează permanent clienţii despre noutăţi legislative din domeniile menţionate şi îi asistă prin consultanţă de specialitate, la nivel naţional, dar şi european, prin parteneriate cu firme străine din domeniu. Detalii suplimentare se află pe www.vasslawyers.eu.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD