Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

European Public Procurement Rules, Policy and Practice – Maastricht, 23-25 februarie 2010, 22-24 septembrie 2010
30.11.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul European de Administraţie Publică (EIPA) adresează judecătorilor şi procurorilor români invitaţia de a participa la seminarul cu tema „European Public Procurement Rules, Policy and Practice, seminar ce se va desfăşura în perioada 23-25 februarie 2010 şi 22-24 septembrie 2010 la Maastricht (Olanda).

Anterior fiecăruia din cele două seminare EIPA organizează un seminar introductiv în domeniul dreptului european al achiziţiilor publice, în zilele de 22 februarie 2010, respectiv 21 septembrie 2010.

Seminarul se adresează înalţilor funcţionari din structurile centrale/locale sau altor instituţii din cadrul statelor membre ale Uniunii Europene, celor din statele candidate la aderare, care doresc să se familiarizeze cu reglementările, practicile şi jurisprudenţa în materia dreptului european al achiziţiilor publice, precum şi altor persoane interesate care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, precum reprezentanţi ai mediului economic şi academic.

Lucrările seminarului se vor desfăşura în limba engleză, nefiind asigurată traducerea.

Pentru participarea la acest seminar se achită o taxă în cuantum de 1050 euro, în cazul în care se optează pentru participare în trei zile (23-25 februarie 2010, respectiv 22-24 septembrie 2010) sau 1400 euro, în cazul în care se optează pentru participarea la patru zile de seminar (22-25 februarie 2010, respectiv 21-24 septembrie 2010). Taxa acoperă documentaţia seminarului, mesele de prânz, o cină, pauzele de cafea şi un tur de prezentare.

De asemenea, participanţii trebuie să suporte costurile legate de cazare şi transport.

Înregistrarea participării (termen limită: 5 februarie 2010 pentru primul seminar)  se va face prin completarea formularului ataşat, disponibil şi pe site-ul Institutului European de Administraţie Publică www.eipa.eu. De asemenea, mai multe informaţii privind condiţiile de participare şi proiectul de agendă pot fi obţinute accesând fişierul ataşat sau urmând link-ul http://seminars.eipa.eu/en/activities09/show/&tid=3481

Persoana de contact din partea INM pentru acest seminar este dna expert Nadia-Simona ŢĂRAN, tel. 021/ 407. 62. 64, e-mail nadia.taran@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti