« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Se desfiinteaza directiile de munca si protectie sociala judetene
01.12.2009 | Marinela CIOROABĂ, SAVESCU NITOIU SI ASOCIATII (SNSA)

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 807 din 26 noiembrie 2009 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1387/2009 pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 11/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

In aplicarea dispozitiilor Legii nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, rationalizarea cheltuielilor publice, sustinerea mediului de afaceri si respectarea acordului-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International, prin prezenta hotarare de guvern se desfiinteaza directiile de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti, atributiile acestora fiind preluate de Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, care isi va mari structura de personal de la 1.041 de posturi la 1.376 de posturi.

Se reduc posturi si in structura altor autoritati: Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap, Inspectia muncii etc.

Trec in subordinea directa a ministrului muncii, familiei si protectiei sociale:

1. Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap (80 de posturi)

2. Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Familiei (82 de posturi)

3. Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati (41 de posturi)

4. Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale (1.376 de posturi)

5. Inspectia Muncii (3.571 de posturi).

Organismele intermediare regionale pentru Programul operational sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane trec in subordinea secretarului de stat coordonator al domeniului care gestioneaza fonduri structurale europene.

SĂVESCU NIŢOIU ŞI ASOCIAŢII (SNSA)

 
Secţiuni: Dreptul muncii, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD