Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Delegari in functii de conducere – 26 noiembrie 2009
02.12.2009 | JURIDICE.ro

Sectia pentru judecatori a CSM a decis joi, 26 noiembrie 2009, delegarea in functii de conducere a urmatorilor judecatori:

1. Mioara BADEA, in functia de presedinte al Sectiei a VI-a comerciala a Curtii de Apel Bucuresti

2. Alina Cristina SAVU, in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Prahova

3. Liviu RAICEA, in functia de presedinte al Judecatoriei Targu Secuiesc.

Judecatorii au prezentat in fata membrilor Sectiei cateva dintre preocupari:

Mioara BADEA: Prima problema pe care as ridica-o, indiferent de intentii, e problema personalului. In fapt suntem 14, avem colege plecate in concedii de nastere, avem o colega care trebuie sa se decida daca ramane sau se pensioneaza. Incarcatura e cu aproape 600 de dosare mai mult decat cea de anul trecut. Ne confruntam cu implementarea pe calculator in format electronic, ne trebuie doi registratori, avem si probleme cu complexitatea cauzelor sub aspectul stabilirii obiectului pentru reparitzarea aleatorie. Sunt foarte multe probleme.

Alina Cristina SAVU: Mi-am exprimat acordul doar pentru 3 luni intrucat nu am experienta in functii de conducere. Incec sa asigur o repartizare echilibrata. Suntem 7 judecatori. Volumul de activitate e mai mare. Intram de 3 ori pe luna cu 40-50 cu apeluri, recursuri, si fonduri 20 de dosare.

Liviu RAICEA: In acest moment, suntem efectiv 2, avem in jur de 2000 de dosare. In octombrie am intrat de doua ori pe saptamana. Functionez la aceasta instanta din 1992, am fost inlocuitor de presedinte. Imi propun sa supravietuim pana se va intoarce doamna presedinte din concediu. Ne intalnim saptamanal si discutam problemele.

Pentru Juridice.ro, Alina Matei


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM. Delegari in functii de conducere – 26 noiembrie 2009”

  1. Carmen Popa spune:

    Domnule Savescu,
    din respect fata de judecatori si procurori, scoateti de pe pagina principala a site-ului afisul electoral, unii din ei sunt invinuiti in dosarele procurorilor care urmaresc acest site, altii sau aceeasi sunt inculpati in dosarele unor judecatori care urmaresc acest site.

    Eu sunt doar un avocat care are liberatatea de a-si alege clientul si de a renunta la el. Dumnealor nu au acesta libertate.

    Puteati macar sa le cereti un afis fara invinuti sau inculpati, tot din respect fata de magistrati.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.