Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

DLA Piper a promovat-o pe Laura Gradinescu ca avocat senior
03.12.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Laura Grădinescu, un experimentat practician în insolvenţă, s-a alăturat în luna noiembrie echipei DLA Piper în funcţia de avocat senior şi este responsabilă de dezvoltarea practicii de restructurări a biroului din Bucureşti.

DLA Piper răspunde schimbărilor din mediul de afaceri din România printr-o decizie strategică de a investi în construirea unei puternice practici de restructurări si insolvenţă. Deşi este o practică multidisciplinară, cu un puternic caracter tranzacţional, ce vizează mai degrabă salvarea companiilor aflate în dificultate decât lichidarea acestora, ingredientul cheie care garantează succesul este experienţa nemijlocită în insolvenţă. Din acest motiv, DLA Piper este onorat să anunţe că Laura Grădinescu s-a alăturat echipei sale din Bucureşti.

Cu o experienţă de peste şapte ani, Laura a fost unul dintre experţii cheie din echipa de insolvenţă a BDO Business Restructuring SPRL, coordonând grupuri mixte de avocaţi şi economişti în organizarea şi desfăşurarea activităţii specifice procedurilor de insolvenţă judiciară sau de lichidare voluntară deschise împotriva companiilor ce activau în diferite sectoare economice precum cel bancar, industrie chimică, publicitate sau transporturi. Mandatele coordonate de Laura au implicat şi acordarea de consultanţă juridică de specialitate, precum şi reprezentarea în faţa instanţelor de judecată, ea acumulând astfel şi o vastă experienţă ca avocat pledant.

Din anul 2000, Laura este membră a Baroului Bucureşti, iar din anul 2005 este practician în insolvenţă, membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă şi a Insol Europe.

„Multe companii vor trece în perioada următoare prin procese de restructurări (pre-insolvenţă sau în cadrul unei proceduri deja deschise). Noi oferim expertiza noastră atât băncilor cât şi companiilor aflate în dificultate pentru a realiza cu succes aceste proiecte. În acest sens, avem acum posibilitatea să extindem pe plan local expertiza şi resursele formidabile pe care DLA Piper le are la nivel european, ca lider în domeniul restructurărilor în Marea Britanie şi în multe alte jurisdicţii. Laura va lucra îndeaproape cu colegii din alte birouri, precum şi cu cei din Bucureşti care sunt specializaţi în drept bancar, drept corporatist, real estate sau litigii. Laura are abilităţile necesare pentru a fi un adevărat catalizator, pentru a pune o expertiză diversă în slujba salvării companiilor aflate în dificultate”, declară Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper.

Cu peste120 de avocaţi specializaţi în restructurări, DLA Piper are una dintre cele mai mari echipe dedicate acestei practici din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Asia).

* * *

  1. DLA Piper a deschis biroul din Bucureşti în noiembrie 2008 şi este alcătuit dintr-o echipă de 20 de avocaţi.
  2. DLA Piper este o organizaţie internaţională cu peste 3500 de avocaţi în 67 de birouri din 29 de ţări. Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, avocaţii noştri pot oferi consultanţă într-o gamă largă de probleme juridice pentru clienţi locali, regionali sau internaţionali.
  3. DLA Piper este cel mai mare furnizor de servicii juridice potrivit publicaţiei Legal Business Global 100 2009.
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti