Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Castigatorii burselor BOSTINA SI ASOCIATII


11 decembrie 2009 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a desemnat castigatorii celor patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din cadrul Universitatii A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, premianti ai Sesiunilor de Comunicari „Bursele Bostina”. Acestia sunt: Andreea Gorgan [Cluj], Madalina Grigorovici [Iasi] si Pargaru Dragos, anul IV– respectiv – Nona Stefanescu, anul III  [Bucuresti]. Lucrarile au fost jurizate de avocatii parteneri Dana Dunel si Ciprian Jercan precum si de avocatii seniori Alexandru Nesa si Iulia Ungureanu.

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar si se acorda pe perioada anului de invatamant universitar [octombrie – iunie] in care studentii sunt implicati in activitatile academice ale universitatilor respective. Bursele Bostina au fost lansate in anul 2006 la Universitatea din Bucuresti, fiind extinse in 2007 la Universitatea A.I.Cuza din Iasi si – de anul trecut – la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

“La trei ani de la lansare, programul burselor se dovedeste a fi un succes, atat din punct de vedere al numarului aplicantilor cat si din punct de vedere al calitatii lucrarilor. Peste 50 de studenti s-au inscris anul acesta la concurs si patru dintre ei  – cei care au avut cele mai bune lucrari si prestatii in cadrul sesiunilor de comunicari – au fost premiati. Noi incurajam studentii sa aprofundeze domenii ale dreptului care sunt direct legate de dinamica economiei romanesti si care sunt mai putin prezente in programa de invatamant din scoala.”, spune Avocatul Coordonator Doru Bostina.

“Casele mari de avocatura pot si trebuie sa se implice permanent  in dezvoltarea profesionala a studentilor de la drept astfel incat, la terminarea facultatii, absolventii sa fie capabili  sa se adapteze cat mai rapid la cerintele, din ce in ce mai sofisticate, ale economiei romanesti. O modalitate sigura este aceea de a premia excelenta si dorinta de perfectiune profesionala”, mai spune Doru Bostina.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro