« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Castigatorii burselor BOSTINA SI ASOCIATII
11.12.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a desemnat castigatorii celor patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV din cadrul Universitatii A.I.Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, premianti ai Sesiunilor de Comunicari „Bursele Bostina”. Acestia sunt: Andreea Gorgan [Cluj], Madalina Grigorovici [Iasi] si Pargaru Dragos, anul IV– respectiv – Nona Stefanescu, anul III  [Bucuresti]. Lucrarile au fost jurizate de avocatii parteneri Dana Dunel si Ciprian Jercan precum si de avocatii seniori Alexandru Nesa si Iulia Ungureanu.

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar si se acorda pe perioada anului de invatamant universitar [octombrie – iunie] in care studentii sunt implicati in activitatile academice ale universitatilor respective. Bursele Bostina au fost lansate in anul 2006 la Universitatea din Bucuresti, fiind extinse in 2007 la Universitatea A.I.Cuza din Iasi si – de anul trecut – la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

“La trei ani de la lansare, programul burselor se dovedeste a fi un succes, atat din punct de vedere al numarului aplicantilor cat si din punct de vedere al calitatii lucrarilor. Peste 50 de studenti s-au inscris anul acesta la concurs si patru dintre ei  – cei care au avut cele mai bune lucrari si prestatii in cadrul sesiunilor de comunicari – au fost premiati. Noi incurajam studentii sa aprofundeze domenii ale dreptului care sunt direct legate de dinamica economiei romanesti si care sunt mai putin prezente in programa de invatamant din scoala.”, spune Avocatul Coordonator Doru Bostina.

“Casele mari de avocatura pot si trebuie sa se implice permanent  in dezvoltarea profesionala a studentilor de la drept astfel incat, la terminarea facultatii, absolventii sa fie capabili  sa se adapteze cat mai rapid la cerintele, din ce in ce mai sofisticate, ale economiei romanesti. O modalitate sigura este aceea de a premia excelenta si dorinta de perfectiune profesionala”, mai spune Doru Bostina.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.