Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. Respingere cerere de inlocuire a arestarii preventive in dosarul Penescu
14.12.2009 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Comunicat Tribunalul Prahova: „Prin incheierea pronuntata la data de 11 decembrie 2009 Tribunalul Prahova, Sectia Penala, a respins cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive, formulata de Facaleata Liviu Ilie, cu masura obligarii de a nu parasi  localitatea/tara, ca neintemeiata, constatand legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive  luata fata de Penescu Cornel Gheorghe si Facaleata Liviu Ilie, in dosarul penal nr. 4285/105/2009 stramutat de la Tribunalul Arges, in care acestia au fost trimisi  in judecata pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie.

In baza art.1603 C.p.p. a fost admisa cererea formulata de Savaniu Marcel de modificare a controlului judiciar, in sensul ca modificarii obligatiei inculpatului de a nu depasi limita teritoriala a orasului Sibiu, cu obligatia de a nu parasi teritoriul tarii.

Aceasta incheiere poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore, recurs ce urmeaza a fi  solutionat de Curtea de Apel Ploiesti.

Totodata, instanta investita cu solutionarea cauzei a dispus acordarea unui nou termen de judecata pentru judecarea in fond la data de 21 ianuarie 2010.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate