Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Prahova. Respingere cerere de inlocuire a arestarii preventive in dosarul Penescu

14.12.2009 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Comunicat Tribunalul Prahova: „Prin incheierea pronuntata la data de 11 decembrie 2009 Tribunalul Prahova, Sectia Penala, a respins cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive, formulata de Facaleata Liviu Ilie, cu masura obligarii de a nu parasi  localitatea/tara, ca neintemeiata, constatand legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive  luata fata de Penescu Cornel Gheorghe si Facaleata Liviu Ilie, in dosarul penal nr. 4285/105/2009 stramutat de la Tribunalul Arges, in care acestia au fost trimisi  in judecata pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie.

In baza art.1603 C.p.p. a fost admisa cererea formulata de Savaniu Marcel de modificare a controlului judiciar, in sensul ca modificarii obligatiei inculpatului de a nu depasi limita teritoriala a orasului Sibiu, cu obligatia de a nu parasi teritoriul tarii.

Aceasta incheiere poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore, recurs ce urmeaza a fi  solutionat de Curtea de Apel Ploiesti.

Totodata, instanta investita cu solutionarea cauzei a dispus acordarea unui nou termen de judecata pentru judecarea in fond la data de 21 ianuarie 2010.”

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate