Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Manifestare a Serviciului de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti destinata copiilor persoanelor aflate in supraveghere
16.12.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat MJLC: „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti (situat în cadrul Judecătoriei Sectorului 3) şi Sindicatul Naţional al Consilierilor de Probaţiune organizează miercuri, 16 decembrie 2009, începând cu ora 17.00, un eveniment special, destinat copiilor persoanelor aflate în supravegherea Serviciului.

Astfel, copiii celor peste o mie de persoane aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti vor primi daruri constând în haine, jucării şi alimente. Toate aceste cadouri provin din partea unor persoane juridice şi fizice care au vrut să fie alături de aceşti copii. Printre acestea se numără: judecători de la Curtea de Apel, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, judecători de la Judecătoria Sectorului 2 şi 6, precum şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, informaticieni de la Curtea de Apel, consilierii de probaţiune şi personalul Direcţiei de Probaţiune din cadrul Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti şi chiar persoane aflate în supravegherea serviciului de probaţiune.

În prezent, Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti are în evidenţă aproximativ 1200 de persoane. Acestea  execută pedepse neprivative de libertate, ca urmare a comiterii unor infracţiuni. Obiectivul principal al activităţii Serviciului de Probaţiune constă în  reintegrarea socială a acestor persoane.

Jurnaliştii interesaţi sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment ce se va desfăşura la Judecătoria  sectorului 3, situată pe strada Ilfov, nr. 6.

Persoană de contact: Gabriel Oancea, şeful Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, telefon 021.313.21.04 sau 0766.53.57.18.”


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.