Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

PeliFilip – cea mai buna firma de avocatura din Real Estate
21.12.2009 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

PeliFilip a fost aleasă cea mai bună firmă de avocatură specializată în construcţii şi investiţii în domeniul real estate în cadrul CIJ Awards Romania 2009, organizată de către Central & Eastern European Construction & Investment Journal în luna decembrie la Bucureşti. PeliFilip a fost câştigătoare la categoria “Best Legal Firm of the Year”, care a fost introdusă pentru prima oară în competiţie anul acesta.

“Suntem onoraţi de premiul acordat şi considerăm că el reflectă expertiza şi abordarea inovatoare PeliFilip, dovedite în fiecare proiect în care am fost implicaţi de la înfiinţare. Venită într-un context economic dificil, această recunoaştere este cu atât mai importantă pentru echipa noastră. Le mulţumim partenerilor şi clienţilor, cărora le datorăm acest premiu.“ a afirmat Francisc Peli, Partener PeliFilip.

Mihaela Allardin, membru al juriului din partea AEW Europe, a menţionat faptul că “juriul a luat în considerare criterii precum experienţa, realizările din ultimele 12 luni, precum şi creativitatea cu care s-au abordat provocările crizei economice, criterii pe care PeliFilip le-a începlinit cu success, cu toate că este o firmă tânără”.

Obiectivul CIJ Awards România 2009 a fost acela de a oferi recunoaştere proiectelor de real estate lansate în ultimul an în România, în ciuda unei pieţe în declin, cu sprijinul unui juriu format din reprezentaţi ai unor prestigioase companii. Câştigătorii din acest an la toate categoriile au fost proiecte sau companii relativ noi intrate pe piaţă, care au demonastrat că pot veni cu soluţii inovatoare la probleme pe care companiile le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Despre PeliFilip

Specializaţi în proiecte complexe care solicită o abordare inovativă, avocaţii PeliFilip au o bogată expertiză în domenii variate – infrastructură & concesiuni,  fuziuni şi achiziţii, corporate, energie, real estate, competiţie, pieţe de capital, finanţe-bănci – compania fiind implicată în unele dintre cele mai mari tranzacţii de pe piaţa locală. Cea mai recentă este asistarea CVC Capital Partners, unul din fondurile private equity mondiale de top, cu privire la achiziţia operaţiunilor din România ale grupului Anheuser-Busch InBev.

Central & Eastern European Construction & Investment Journal este o revistă în limba engleză dedicată industriei de property development & real estate din Europa Centrală şi de Est. Revista este înfiinţată din 1995 în Republica Cehă şi este distribuită printr-o reţea extinsă în Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croaţia, România şi Rusia.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti