Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Parteneriat Deloitte – UVT
27.12.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte a încheiat un acord cu Universitatea de Vest Timișoara în baza căruia cei doi parteneri vor organiza în următoarele 12 luni acțiuni pentru studenții cu profil economic din cadrul Universității, precum și pentru mediul de afaceri din zona de vest a României.

„Deloitte își reafirmă angajamentul față de comunitatea locală din Timișoara, implicându-se în activitități non-profit menite să construiască o punte de comunicare cu elita economică și de afaceri din regiune. Proiectul pune accent pe educarea studenților dintr-o perspectivă orientată pe practică și pe problemele reale întâmpinate în mediul economic. Dorim ca acest proiect să reprezinte un prim pas într-un proces necesar de apropiere dintre învățământul economic și mediul de afaceri și ne bucurăm să ne aflăm printre inițiatori”, spune Adrian Ion, coordonatorul biroului Deloitte Timișoara. „De asemenea, acordul cu Universitatea de Vest prevede lansarea unor acțiuni comune destinate mediului local de afaceri, cu scopul de sprijini activitatea companiilor prin nivelul ridicat de expertiză deținut de consultanții noștri”.

Seminariile susținute de Deloitte vor prezenta spețe din domeniul auditului financiar, controlului intern și al raportărilor financiare, în cadrul programelor de master derulate la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. Cursurile vor fi programate, de comun acord, săptămânal sau o dată la două săptămâni. Accesul studenților va fi gratuit.

Totodată, acordul prevede organizarea unor cursuri post-universitare destinate mediului de afaceri și șefilor de promoție din cadrul școlii masterale de administrare a afacerilor, precum și organizarea unor mese rotunde pentru liderii companiilor din regiune.

„În condiţiile economiei de piaţă funcţionale, legătura dintre mediul universitar şi cel de afaceri este o componentă necesară pentru creşterea competitivităţii și performanțelor facultății noastre, pe o piață a educației economice europene caracterizată de o competiție din ce în ce mai acerbă”, declară Marilen Pirtea, decanul Facultății de Economie și de Administrarea Afacerilor. „Acest tip de parteneriate face parte din strategia facultății de a-şi consolida poziţia de jucător activ în regiune, prin intermediul serviciilor educaţionale și de cercetare furnizate şi reprezintă o oportunitate de a crea în rândul studenţilor şi comunităţii o imagine reală asupra mediului de afaceri”.

Biroul Deloitte din Timișoara a fost inaugurat în octombrie 2008 și este condus de Adrian Ion, Senior Manager, care s-a alăturat echipei Deloitte in 2004. Echipa este formată din 10 specialiști în servicii de audit financiar și servicii fiscale. Totodată, alături de echipele de specialiști din București și Cluj-Napoca, biroul local facilitează derularea unor proiecte axate pe alte specializări (atragere de fonduri europene, optimizarea structurii de finanțare, vânzări – cumpărări de companii și active, consultanță de management, consultanță și asistență legală, proiecte de tip Parteneriat Public Privat, etc).

Adrian Ion și-a început cariera în anul 2000 într-o companie locală de audit și consultanță, continuându-și ulterior cariera în cadrul Romanel International Group și Danone Romania. S-a alăturat echipei Deloitte Romania în 2004, ca Audit Semi-Senior. Începând cu anul 2008 a devenit Audit Senior Manager pentru Balcani (Moldova, România, Bulgaria, Albania şi Kosovo), având responsabilitatea de a se ocupa de biroul companiei în Timișoara.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.