Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

Curierul Judiciar nr. 12/2009


27 decembrie 2009 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Editura C.H.Beck anunta aparitia numarului de decembrie al Revistei Curierul Judiciar (12/2009).

Noutatea pentru 2010 este abonamentul on-line. Exista posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele de abonament pentru revista Curierul Judiciar:

• Curierul Judiciar in format tipărit

• Curierul Judiciar in format electronic on-line

• Curierul Judiciar in format tiparit + format electronic on-line

Revista on-line este disponibila pe www.legalis.ro.

Durata accesului la legalis.ro coincide cu durata abonamentului.

Detalii despre tarifele practicate pentru aceste tipuri de abonamente, precum si pentru celelalte reviste C.H. Beck le gasiti pe site-ul revistei la Abonament 2010.

Pana la 31 ianuarie 2010 Editura ofera o reducere promotionala de 15% la oricare dintre variantele de abonament la Revista Curierul Judiciar.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro