Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

MJLC. Noi precizari ref. extradare Nicolae Popa
29.12.2009 | JURIDICE.ro

Comunicat MJLC: „Cu privire la cazul cetăţeanului Nicolae Popa, Ministerul Justiţiei precizează că autorităţile indoneziene au informat misiunea diplomatică a României la Jakarta că cererea de extrădare transmisă de autorităţile române în cazul Nicolae Popa îndeplineşte condiţiile prevăzute de legislaţia indoneziană. Totodată, Ministerul indonezian al Justiţiei şi Drepturilor Omului a precizat că mandatul de arestare provizorie în vederea extrădării emis pe numele cetăţeanului Nicolae Popa a  fost prelungit. Decizia privind extrădarea cetăţeanului Nicolae Popa va fi luată de autorităţile indoneziene şi comunicată părţii române.

Precizăm că Ministerul Justiţiei nu a primit solicitări pentru transmiterea unor informaţii suplimentare din partea autorităţilor indoneziene. Cererea de extrădare din Republica Indonezia în România a cetăţeanului Nicolae Popa, arestat provizoriu la data de 2 decembrie 2009, a fost transmisă, împreună cu documentele în susţinerea acesteia, Ambasadei României la Jakarta, pe 9 decembrie 2009 şi înaintată autorităţilor competente din Indonezia.

Extrădarea a fost solicitată în vederea punerii în executare a pedepsei închisorii de 15 ani aplicată inculpatului Nicolae Popa pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi delapidare.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.