Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu

MJLC. Noi precizari ref. extradare Nicolae Popa
29.12.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat MJLC: „Cu privire la cazul cetăţeanului Nicolae Popa, Ministerul Justiţiei precizează că autorităţile indoneziene au informat misiunea diplomatică a României la Jakarta că cererea de extrădare transmisă de autorităţile române în cazul Nicolae Popa îndeplineşte condiţiile prevăzute de legislaţia indoneziană. Totodată, Ministerul indonezian al Justiţiei şi Drepturilor Omului a precizat că mandatul de arestare provizorie în vederea extrădării emis pe numele cetăţeanului Nicolae Popa a  fost prelungit. Decizia privind extrădarea cetăţeanului Nicolae Popa va fi luată de autorităţile indoneziene şi comunicată părţii române.

Precizăm că Ministerul Justiţiei nu a primit solicitări pentru transmiterea unor informaţii suplimentare din partea autorităţilor indoneziene. Cererea de extrădare din Republica Indonezia în România a cetăţeanului Nicolae Popa, arestat provizoriu la data de 2 decembrie 2009, a fost transmisă, împreună cu documentele în susţinerea acesteia, Ambasadei României la Jakarta, pe 9 decembrie 2009 şi înaintată autorităţilor competente din Indonezia.

Extrădarea a fost solicitată în vederea punerii în executare a pedepsei închisorii de 15 ani aplicată inculpatului Nicolae Popa pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi delapidare.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.