Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bogdan Stoica: „Micii jucatori vor avea de-a face cu o perioada extrem de grea, probabil ca multi dintre ei vor disparea”


6 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Implicat in ultimii doi in tranzactii ref. piata farmaceutica (de peste 150 mil. EUR) Bogdan Stoica, partener Popovici Nitu & Asociatii, a declarat luni, 5 ianuarie 2010, intr-un interviu pentru ZF, ca anul 2010 va fi „al celor care se salveaza”.

Bogdan Stoica„Cred ca 2010 va aduce si alte tranzactii, dar ele vor fi preponderent orientate catre jucatori de mai mici dimensiuni. Probabil ca primele sase luni din 2010 vor fi cele mai grele pentru industrie.

Micii jucatori vor avea de-a face cu o perioada extrem de grea, probabil ca multi dintre ei vor disparea. Fie pur si simplu se vor inchide, fie vor fi preluati de jucatori mai mari care datorita fortei vor putea face fata mediului neprietenos.

Piata farmaceutica a suferit niste modificari care nu pot fi desprinse din contextul general economic. Acum doi ani era o piata orientata preponderent spre vanzatori, o piata a vanzatorilor. Acum este mai degraba o piata a cumparatorilor. Acestia sunt cei care isi permit o atitudine mai ofensiva si o abordare ceva mai stricta. Gradul lor de maleabilitate s-a redus si este in acord cu piata.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică