Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Primaria Deva vs. Ministerul Finantelor


8 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Pentru neprimirea sumelor de bani reprezentand ajutorul social pentru persoanele cu handicap si insotitorii acestora, Primaria Deva a chemat in judecata Ministerul Finantelor Publice.

Viorica Nicula, director executiv al Primariei Deva: “Am intentat actiune in instanta impotriva Ministerului Finantelor, in vederea recuperarii sumelor neachitate, in 2009, pentru ajutorul social.

Pentru beneficiarii de ajutor social si persoanele cu handicap nu am primit nici un leu de mai bine de jumatate de an, cu toate ca ajutorul social este suportat de la bugetul de stat, din TVA. Pe de alta parte, pentru persoanele cu handicap grav si asistentii personali ai acestora, pana in 2008, sumele necesare erau asigurate pe aproximativ 10 luni, din aceeasi sursa de finantare, doar doua luni intrand in sarcina primariei. Din luna august 2009, suportam integral aceste cheltuieli, din bugetul local, povara financiara din cauza careiai au de suferit investitii importante demarate de administratia locala.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică