Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Calatorie fara viza in Turcia


12 ianuarie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Începând cu data de 7 ianuarie 2010, cetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Turcia pentru o perioadă de până la 90 de zile nu mai au nevoie de viză de intrare.

Potrivit unui comunicat al MAE, „măsura este valabilă pentru cetăţenii români posesori de paşapoarte simple.

Intrarea în Republica Turcia se face doar pe baza paşaportului valabil.

Recomandăm cetăţenilor români care doresc să călătorească în Republica Turcia să deţină, pe lângă paşaport, şi cartea de identitate, unde sunt precizate date suplimentare de identificare. Au existat cazuri în care cetăţeni români aflaţi pe teritoriul Republicii Turcia au fost reţinuţi de poliţia locală din cauza unor coincidenţe de nume cu cel al unor persoane care au comis infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Recomandăm cu insistenţă cetăţenilor români să nu plece la drum în afara graniţelor României fără a avea încheiate asigurarea medicală, de viaţă şi de călătorie.

Pentru mai multe informaţii privind condiţiile de călătorie în Republica Turcia, puteţi accesa website-ul MAE, la rubrica „Sfaturi de călătorie”Condiţii de călătorie Turcia.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică