Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Horatius Dumbrava: Alegerile pentru membrii CSM vor fi un eveniment capital
12.01.2010 | JURIDICE.ro

Jud. Horatius Dumbrava, presedintele Curtii de Apel Targu Mures, a declarat luni, 11 ianuarie 2010, la RRA: „La finalul anului 2010 vor avea loc alegerile pentru membrii CSM. Sperăm din toată inima ca de data aceasta judecătorii să fie conştienţi de votul pe care îl au la îndemână, candidaţii care se vor prezenta la acest proces electoral să fie bine pregătiţi, să vină cu un proiect de management pe şase ani, să discute cu colegii lor, să participe activ la campania electorală. Deci, cred că acesta va fi un eveniment capital.

Sigur, rămâne şi chestiunea pe care o amintea domnul preşedinte, cu ridicarea monitorizării, dar, sincer, mi-e tare greu să cred că anul acesta vom reuşi să ridicăm monitorizarea în condiţiile în care nu vom colabora. dacă vom colabora şi vom găsi acele puncte care nu funcţionează în sistem, poate reuşim anul acesta, dacă nu, anul viitor, nu ştiu.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.