« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Regulamentul ref. libera circulatie a lucratorilor in spatiul comunitar european, completat cu decizii CEJ
18.01.2010 | Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Serviciul Management şi Mobilitate Forţă de Muncă din cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale vine în sprijinul practicienilor din domeniul liberei circulaţii a forţei de muncă în spaţiul comunitar şi publică documentul informativ privind Regulamentul nr. 1612/68 al Consiliului privind libera circulaţie a lucrătorilor în cadrul Comunităţii completat cu decizii ale Curţii Europene de Justiţie.

Materialul prezintă integral Regulamentul nr. 1612/68 alături de cele mai importante cauze conexe ale Curţii de Justiţie a Comunităţii Europene.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD