Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Catalin Predoiu s-a intalnit cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord


18 ianuarie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a avut vineri, 15 ianuarie 2010, o întâlnire cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la Bucureşti, Excelenţa Sa, domnul Robin Barnett.

Potrivit unui comunicat al ministerului, „au fost discutate planurile Ministerului Justiţiei pentru anul 2010 şi stadiul îndeplinirii obligaţiilor asumate de România prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare. De asemenea, a fost abordată posibilitatea încheierii unui Acord de cooperare între ministerele Justiţiei din cele două ţări, dar şi alte teme de interes în domeniul justiţiei.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate şi teme legate de schimbul de experienţă între ministerele Justiţiei prin informare reciprocă în domenii ca: formare profesională, cooperare judiciară în materie penală şi civilă, comunicare de informaţii reciproce cu privire la proiecte de legi privind transpunerea actelor normative adoptate la nivel european.

Ministrul Justiţiei a subliniat şi interesul în vederea continuării schimbului de informaţii şi a programelor de cooperare privind îmbunătăţirea sistemului de sprijinire a deţinuţilor după liberare, în vederea reintegrării sociale a acestora, precum şi în domeniul managementului penitenciar sau al îmbunătăţirii condiţiilor de detenţie.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică