Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Intalnire Sebastian Vladescu cu o delegatie a Bancii Mondiale


19 ianuarie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 18 ianuarie 2010, a avut loc la sediul Ministerului Finanţelor Publice o întâlnire între ministru Sebastian Vlădescu şi o delegaţie a Băncii Mondiale, cu prilejul numirii domnului François Rantrua în funcţia de Country Manager pentru România, numirea efectivă începând cu data de 15 ianuarie 2010.

Conform unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice ,,delegaţia Băncii Mondiale a fost condusă de dl. Theodore Ahlers, director interimar al Băncii Mondiale pentru statele din regiunea Europa Centrală şi pentru statele baltice.

Cu această ocazie a avut loc un scurt schimb de opinii privind dezvoltarea colaborării dintre România şi Banca Mondială, precum şi pe marginea coordonatelor viitoarei misiuni comune de evaluare a specialiştilor Băncii Mondiale, Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene, care va începe în data de 20 ianuarie 2010 şi va avea drept obiectiv principal identificarea stadiului de implementare de către Guvernul României a condiţionalităţilor acordurilor de împrumut semnate de ţara noastră cu cele trei instituţii financiare internaţionale, în vederea eliberării tranşelor următoare din împrumuturi.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică