Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Decizia RIL nr. 33/2009


20 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii minutele deciziilor de recurs in interes in interesul legii nr. 29-33.

Asa cum informam, luni, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii minutele deciziilor de recurs in interes in interesul legii nr. 29-32.

Potrivit unui comunicat al ICCJ, semnat de jud. Cristina Madalina Buta: “prin decizia nr. 33 s-a respins recursul în interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte şi Casaţie şi Justiţie şi sesizarea Colegiului de conducere al Curţii de Apel Craiova cu privire la aplicarea, începând cu data de 1 ianuarie 2007, a dispoziţiilor art. 40 din Contractul colectiv de muncă nr. 2895/21 din 29 decembrie 2006 unic la nivel naţional pe anii 2007-2010, la stabilirea drepturilor salariale cuvenite personalului din învăţământul preuniversitar, precum şi la data de la care coeficienţii de multiplicare utilizaţi pentru calculul drepturilor salariale ale personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar se majorează la valoarea prevăzută de Legea nr. 220/2007 pentru aprobarea O.G. nr. 11/2007.”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro