Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Monica Macovei cheama europarlamentarii la lupta anticoruptie

20.01.2010 | JURIDICE.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a solicitat luni, 18 ianuarie 2010, membrilor Parlamentului European sa se alature luptei impotriva coruptiei si printr-o declaratie scrisa.

Daca pana la 22 aprilie 2010, actul va fi semnat de jumatate plus unu dintre europarlamentari, declaratia va reprezenta pozitia oficiala a PE in domeniul anti-coruptiei.

Monica Macovei a declarat: „Parlamentul European trebuie sa adopte o pozitie ferma impotriva coruptiei, pentru ca aceasta priveste utilizarea banilor cetatenilor platitori de taxe din Uniunea Europeana, o problema de care sunt ingrijorati 78% dintre cetatenii UE,” referindu-se la Eurobarometrul cu privire la coruptie din 2009.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership