Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Atentionare MAE: Frontiera de nord a Greciei este blocata


21 ianuarie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Afacerilor Externe atentionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Elenă că punctele de trecere a frontierei din nordul acestei ţări sunt în acest moment închise sau parţial închise din cauza măsurilor de protest declanşate de fermierii elenii şi a înrăutăţirii condiţiilor meteorologice din zonă.

Potrivit unui comunicat de presa al MAE: „punctul de frontieră Promahonas este închis. De asemenea, punctul de frontieră Exochi, aflat lângă oraşul Drama, în nordul Greciei, la frontiera cu Bulgaria, urmează să fie închis din cauza condiţiilor meteo. Punctul de frontieră Doirani, din prefectura Kilkis, la frontiera cu Republica Macedonia, este închis încă de ieri.

La punctul de trecere a frontierei Ormenio, frontiera cu Turcia, graniţa este deschisă parţial, autovehiculele staţionate putând trece la un interval de aproximativ 3 ore, doar dacă sunt echipate pentru iarnă şi au lanţuri la roţi. De asemenea, la Punctul de frontieră Kipi, graniţa cu Turcia, se înregistrează dificultăţi la tranzit.

Precizăm că situaţia din punctele de frontieră din nordul Greciei se poate modifica de la o oră la alta.

De asemenea, atenţionăm cetăţenii români că în zona de nord a Greciei, pe autostrada Ignatia, dar şi în prefecturile Halkidiki, Florina , Kilkis şi Grevena sunt înregistrate mai multe blocaje rutiere din cauza numărului mare de maşini agricole de către fermierii locali. Blocaje rutiere se înregistrează şi pe tronsonul de autostradă Salonic – Atena unde sunt ridicate mai multe baraje ale fermierilor eleni.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică