Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Bucuresti suporta taxele de scolarizare la INPPA
21.01.2010 | Anemarie LAZARESCU

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Baroul București: „Avand in vedere dispozitiile art. 2 alin. 2 din Hotararea nr. 448/21.02.2009 a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, privind pregatirea profesionala continua, în temeiul prevederilor art. 73 alin (3) din Statutul profesiei de avocat, CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI, HOTARASTE:

Art. 1. Se aproba suportarea taxelor de scolarizare anuala in cuantum de 700 RON pentru fiecare participant stagiar, anul II la I.N.P.P.A. de catre Baroul Bucuresti, pentru anul 2010, din taxele achitate de avocatii stagiari la inscrierea in barou, respectiv 2.400 RON.

Art. 2. Prezenta hotarare se va aduce la cunostinta publica prin afisare la sediu si prin publicare pe site-ul oficial al baroului.

Art. 3. Compartimentul Financiar-Contabil va lua masurile necesare pentru aducerea la indeplinire a dispozitiilor prezentei hotarari.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti